Lidt nyt til garderoben…

Jeg har fået shoppet et par ting i løbet af ugen, som jeg da lige vil vise. Jeg har altid været meget glad for ternede skjorter og har dem i mange udgaver, men fik overbevist mig selv om at det godt kunne retfærdigøres at tilføje to mere, så faldt for disse to fra Wrangler, da jeg godt kan lide det lidt autentiske cowboy look. Desuden købte jeg den grå bluse med hulmønster hos H&M, den er så blød og dejlig, at det helt sikkert bliver en yndlingstrøje, som jeg vil bruge til korte nederdele, jeans osv. Den var også i sort, så den skal jeg lige ind og have hapset. Nederdelen i skind/ruskind er også fra H&M.

købI did some shopping this week and bought two new shirts from Wrangler, and the blouse and leather skirt is from H&M.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lidt nyt til garderoben…

  1. stina says:

    Nej hvor er den grå bluse lækker! Hvilket mærke i H&M er den fra? Hvad koster den? :) Mvh Stina

    • admin says:

      Hej Stina, den er fra Divided og koster 179 kr. og den er så super blød at have på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>