Lakket til

Jeg har lige bestil tre nye neglelakker fra OPI – et af mine yndlingsmærke inden for neglelak. Så nu glæder jeg mig til de kommer, så jeg kan få “nye” negle.

I sensommeren har jeg mest gået med en nude (Samoan Sand), eller en meget mørk, næsten sort lilla (Siberian Nights). Men her i efteråret (som sandelig er kommet nu..øvøv) har jeg lyst til lidt flere farvede nuancer, så har bestilt en mørk taupe (You Don’t Know Jacques) og en lavendel lilla (Parlez-vous Opi) og endelig en jade grøn (Go on Green), da jeg må indse Chanel’s ikke er til at opstøve. Så nu venter jeg bare på posten, så jeg kan afprøve dem… (Mens jeg venter har jeg lige lagt Fiji Weejee Fawn på – sikken nogle navne…)

opi

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Lakket til

 1. Louise says:

  Sikke fine de ser ud! Er også selv blevet lidt lun på OPI-neglelakkerne og vil gerne have fat i nogen – hvor køber du dem henne?

  Venligst
  Louise

  • admin says:

   Jeg køber dem altid på ebay, der er de simpelthen så billige. Her er linket til den sælger jeg lige har købt ved, der har næsten alle farver. De koster kun 2$ og så ca. 6$ i shipping oveni, dvs. omkring 40 kr imod vs. 100 kr. herhjemme.

 2. City Chic says:

  Jeg har efterhånden hørt så mange tale godt om Opi neglelakker, så NU vil jeg også prøve :) Så skal jeg bare lige beslutte hvilke farver – kunne godt finde på bl.a. at vælge lavendel lilla ligesom dig (har kigget på farven hos andre mærker :) ).

  • admin says:

   @ City Chic: Jeg syntes ihvertfald de er noget af det bedste, både at lægge på, holdbarhed og det at de ikke bliver tykke med tiden. Og så er der så mange flotte farver!

 3. Karina says:

  Hej. Mht. Chanel’s, så fåes den sikkert herhjemme i danmark. Kender du ikke nogen som kan købe og sende den til dig ?

  Ligesom sidste gang at Rouge Noir var total udsolgt osv, så stod den på hylden i Matas ;)

  • admin says:

   @ Karina: Havde de den så i Matas? Det var da utroligt.. men nu glæder jeg mig til at se om den grønne OPI minder om i farven, så er det jo fint, syntes faktisk de er bedre end chanel ;-)

 4. Louise says:

  Hej igen og tak for linket til sælger – jeg skal da vist ind på Ebay og investere lidt ;o)

 5. Pingback: Stærke negle | STYLE INTUITION

 6. Pingback: Onsdag… | STYLE INTUITION

 7. Line says:

  Hej
  Nu er jeg så i fuld med gang med at købe via dit link, men det er min første gang på ebay.com. så håber du kan hjælpe. Hvad skriver man ved shipping costs?

  Mange tak og tak for en fed blog :)

  • admin says:

   Hej Line, har jeg nu lokket endnu en i fordærv på Ebay..haha… Shipping cost får du at vide fra sælgeren. Når du har sagt buy it now, får man tilsendt en mail om at man har købt det og hvad totalen bliver. Man kan også forespørge på det, der hvor du betaler – jeg mener det står request total from seller.

 8. Line says:

  Ja det har du nemlig :) Men der skal vist heller ikke så meget til, ha ha.
  Mange tak, jeg prøver lige at se på det igen.

 9. Sussi says:

  Jeg elsker også OPI lakker. Jeg har selv Samoan Sand på ligenu. Den er så fin og ens hænder ligner nærmest dem på mannequinnerne. Jeg kommer også mat oplak på så den ser mere diskret ud. Jeg har en neglelak blog sammen med en veninde, kig forbi neglenymfer.dk og se mange flere forskellige mærker bla også fra usa. De har helt klart de fedeste mærker.

  • admin says:

   ja de er fantastiske! Super navn til jeres blog og hvor er det fantastisk med en blog kun om neglelak :-D

 10. Pingback: Hong Kong | STYLE INTUITION

 11. Pingback: Hong Kong | Danske Modeblogs

 12. Pingback: New Essie’s | STYLE INTUITION

 13. Ah Jade fra Chanel. Hvis jeg en dag finder den på hylden i en Matas, så bliver jeg et meget lykkeligt menneske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>