Jyllandsposten + Style Intuition

jp

I dag er det officielt og jeg endelig afsløre hvad jeg har gået og syslet med de sidste par uger og holdt hemmelige møder omkring:

 

Jeg er ny blogger hos Jylandsposten på jp.dk!

 

Mine blogindlæg er at finde under kultur og selvfølgelig blogs, og den direkte adresse til bloggen er her: http://blogs.jp.dk/styleintuition/

Der kommer et indlæg ca. en gang om ugen, og det bliver ikke de samme indlæg herfra der bliver genbrugt, så jeg håber nogen af jer også har lyst til at kigge med der og se hvad jeg finder på…

Jeg har netop offentliggjort mit første indlæg, som er en lille intro, da modeblogs på JP’s side er et nyt fænomen.

Jeg er rigtig glad for alle jer læsere der dagligt kigger forbi, og som også indirekte er grunden til at jeg nu har fået denne mulighed! 1000 tak skal I have!

 

Today I started to blog on jp.dk the biggest Danish Newspasper site. I’m very excited about it. You can find me here.

This entry was posted in Fashion, News, Press and tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Jyllandsposten + Style Intuition

 1. Guapizimo says:

  Hvor fantastisk for dig!! :) Glæder mig også til at følge med hos JP.

 2. Christina says:

  Hej Marie. Jeg var så heldig/uheldig at læse et par latterlige indlæg på din nye blog på Jp. Og så blev der jo lige lukket op for min irritation over smålige, uopdragne og uinteressante mennesker. Jeg går ud fra du selv har set dem, inden de blev fjernet. Kan se mit indlæg virker lidt underligt, når nu de ikke er der mere :-) . Men jeg ville egentlig bare sige at du gør det godt. Og så tryk på Delete-knappen, når sådanne kommentarer ryger ind.

  God søndag til dig :-)

  • admin says:

   Hej Christina, ja jeg kan godt se kommentarerne som JP har fjernet. Jeg syntes det var fint du lige gav dem en opsang og mange tak for din opbakning! Jeg var nu også forberedt på at der vile komme den slags (typisk mænd!), man er vist i lidt mere fjentligt miljø på en avis, end her på bloggen hvor det mest er positive toner. Men endnu engang tak og ja den slags bliver fjernet, da JP kører nul tolerance.
   Også go’ søndag tilbage :-)

 3. beam says:

  Hvor sjovt. JP er den avis, jeg er vokset op med. Kunne slet ikke forestille mig, at de ville have en modeblog, men fedt du skal blogge derfra. Er det bestemte dage, du blogger eller giver du et shoutout når du har skrevet nyt indlæg?

  • admin says:

   Tak, ja jeg blev også meget overrasket da de kontaktede mig, for det havde jeg heller ikke lige set komme… Det er ikke en bestemt dag, bare ca. en gang om ugen, så skriver lige en lille notits herinde når der er noget nyt på :-)

 4. Kathrine K says:

  Ej stort tillykke med det! :)

 5. Beam says:

  ^^ ok, så må jeg jo bare følge med herinde. :o )

 6. Lotte B says:

  Stort tillykke!!! Fedt med noget godt modestof i JP – uden at det bliver tørt.
  Har lige opdaget din blog og fulgt med i 2-3 uger, og du holder. Så mht. nyt job for JP – you are worth it!!!

  • admin says:

   Mange tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer, det betyder rigtig meget for mig! TAK :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>