Jeg fik den

Cardiganen fra H&M som jeg har ønsket at få fingre i, blev endelig min i fredags, hvor jeg gik lidt shop-amok i H&M. Jeg ved ikke helt hvad der sker, men syntes jeg kan finde så mange ting der i øjeblikket… Andre kunder så hovedrystende til mens jeg rev ned fra hylderne som om der var strejke og det var det sidste tøj man kunne få fat på. Meeen der ryger jo nok noget retur når jeg lige får prøvet det hele, det nåede jeg ikke derhenne, så skal nok vise hvad det blev til.

Men tilbage til cardiganen – jeg synes den var i en overraskende lækker kvalitet og en “klassisk” styling i bedste chanel stil kunne være oplagt, men tilsat et par rå jeans, en t-shirt og grove støvler så det hele ikke bliver alt for damet.

chanel

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>