H&M razzia

Ja som jeg nævnte i sidste uge, fik jeg købt en del i H&M – har dog sorteret noget i det, og der røg lidt tilbage igen. Jeg er meget i humør til dybe efterårsfarver i øjeblikket: grøn, bordeaux, navy, grå og sort, så det er de nuancer jeg prøver at tilføre min garderobe. Har også en idé om at jeg skal have anskaffet mig nogle lækre strømper i førnævnte farver. Men her er hvad jeg endte med at beholde:
hm

Bordeaux cardigan, grøn strikkjole, hat, grøn velour nederdel, sortgrå bluse – alt H&M

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to H&M razzia

  1. Kir says:

    Skønne farver, giver ideer ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>