Givenchy SS10

givenchy

Givenchy’s designer, Riccardo Tisci, har virkelig slået hans status som en del af eliten fast og han formår at skabe designs, der helt sikkert bliver udsolgt så snart de rammer hylderne.

Sort/hvid kombo er altid en vinder i min bog, og tilsat psykedelisk print og smukke draperinger syntes jeg det er en af de bedste kollektioner jeg har set fra modeugen i Paris. Så kan ikke dy mig for også at vis de flotte og høje! wedges, men hatten der ligner noget tilhørende en pave tror jeg lige jeg melder pas til.

givenchy1Photo: Style.com

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>