Gæt hvad jeg har haft mellem fingrene…

Jeps…den nye Jimmy Choo for H&M kollektion… Nøj det var nogle lækre sager! Jeg er helt vild med den store leopard clutch (ca. 800 kr) som jeg skal kæmpe for d. 14 november hvor kollektionen rammer H&M. Desværre er det kun i H&M på strøget, Galleri K og i Lyngby og så online at den bliver sat til salg (forventer server nedbrud). Og der kommer kun til at være omkring 100-150 af hver model, så der bliver kamp til stregen. De har da også forberedt sig godt H&M og er klar med indhegninger, armbånd, regler om max en af hver osv.
Jeg syntes også den grå ruskindskjole var super lækker (og Christina fortalte at Demi Moore har haft den på – gad vide om hun er veninde med Tamara Mellon…). Stiletterne var også ret flotte… Hmm…hvem prøver jeg at narre…jeg vil vist bare have noget derfra!!
jimmy

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gæt hvad jeg har haft mellem fingrene…

  1. Cille says:

    Hej.
    Nu siger du at der kun kommer 100-150 af hver style, ved du noget om der kommer mere i forbindelse med Eurowoman eventet dagen forinden? For der kommer jo allerede bare 150 personer, så hvis de shopper d. 13. er der ikke meget tilbage d. 14?

    • admin says:

      Uhh det var et godt spørgsmål – det havde jeg ikke lige tænkt på… Jeg ved at man kun må købe en af hver model, så det gælder vel også der, men kan prøve at spørge hende…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>