Fra mig …til mig

59892009922015205315933_LJa, jeg må indrømme at jeg faldt i den anden dag og bestilte disse skønne Jasmine bukser fra Acne. Jeg var ved at købe dem lige da de kom, så kunne jeg ikke bestemme mig og så var de væk… Men nu var de der igen og med den lokkende sætning: kun 4 stk. tilbage… og ja så slog jeg altså til og fik dem i fredags. Jeg glæder mig til at have dem på, de er dejlig bløde og elastiske. Jeg fik også shoppet et par ting i Cos, som jeg viser senere…

 

I gave in and bought these Jasmine pants from Acne that I have been eyeing for quite some time now. They came yesterday, and fits perfectly. I also did some shopping at Cos, which I will show you later.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fra mig …til mig

  1. Lotte B says:

    Hov – du ved godt at Acne holder kollektionssalg på fredag, ikk’?? (det gør du nok…men bare lige for at være sikker!!)

    • admin says:

      Jo det har jeg set – meeen kunne ikke vente og satse på de var der :-) Men tak for tippet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>