Chanel SS10

Det er vist kunet mærke som Chanel, der fomår at sende sine modeller ud med hø i håret og på en catwalk beklædt med hø, uden at det bliver kliche agtigt og kikset. Og ser man bort fra høet, og nøjes med at fokusere på tøjet, var det en fantastisk kollektionen der balancerede perfekt mellem klassisk og ung. Det var ihvertfald meget svært at koge det ned til kun 5 billeder som jeg plejer fra hvert show, men det lykkedes.

chanelss10

Og nu er det jo Chanel, så et ekstra kig på detaljerne må være på sin plads. Det cooleste var næsten de “tatoveringer” der var lavet på modellernes ben, så det lignede de havde Chanel kæder og perler viklet om, de havde dem også på hænderne. Her er beviser Karl endnu engang hvor dygtig han er til at fange tidens tendens med body jewellery og så gøre det ironisk og smart på en gang.

chanel2Photo: Style.com

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>