Weekenden der fløj afsted

Fik slet ikke lagt noget tøj op i weekenden, så her er lidt forsinket mit outfit fra i lørdags, som bl.a. bød på strøgtur og cafébesøg med kold hvidvin.
Jeg tilbragte også et par timer med store bunker af tøj, der skulle sorteres og rydes op i, så min garderobe kunne blive efterårs klar. Jeg har virkelig svært ved at få plads til mit tøj og er ikke så god til at få solgt det jeg ikke bruger, men det kunne nok være tiltrængt! Jeg har på fornemmelsen jeg ikke er den eneste shop-a-holic i det her selskab… så kunne da godt tænke mig at høre hvad I gør, sælger I jeres tøj så snart sæsonen er ovre? Eller gemmer I på det?
weekend

Vest fra Ilse Jacobsen, cashmere cardigan fra Zara, jeans fra VeroModa,

støvler fra BCBG, taske fra Chanel, tørklæde fra H&M og kæde fra Sfera.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Weekenden der fløj afsted

 1. Mille says:

  Lyder som taget ud af min hverdag :)
  Jeg er dog blevet god til at booke en stand på loppemarked et par gange om året sammen med min mor.Så bliver ALT der ikke har været af bøjlen i 6mdr. taget med, og hvis det ikke bliver solgt sender jeg det til genbrug. Vi har det om ikke andet hyggeligt – man bliver ikke millionær, men der bliver som regel til en lille ny ting :)

  • admin says:

   Det lyder også hyggeligt, kunne nok være en god idé for mig også. Og ja så kan man få et eller andet nyt..hæhæ..det er jo altid god motivation :-)

 2. Anne says:

  Sælg dit tøj her på siden :-D !

  • admin says:

   Ja det var også en mulighed, men hvordan skal jeg dog finde ud af hvad jeg skal sælge af det ?!? 8-)

 3. City Chic says:

  Jeg har også været rigtig slem til at gemme mit tøj og ikke få ryddet ud i det – så kender problemet alt for godt :) Har selv været i tvivl om hvor/hvordan jeg skulle sælge ud. Har nu endelig fået taget mig sammen; tøjet er sorteret, vasket, strøget, veninderne inviteret så får vi at se hvordan den store tøjsalg/tøjbytteaften går. Tror jeg vil forsøge mig på Trendsales med resten :)

  • admin says:

   Ja det er også en god måde – så bliver det lidt mindre smertefuldt at skille sig af med det når det er til veninderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>