Temptations

Jeg syntes hele tiden jeg falder for et eller andet hos Topshop – ved ikke om det mon kan have noget at gøre med at jeg tjekker siden rimelig tit?? Men synes der er ret mange fine ting, der gerne måtte dumpe ind af brevsprækken til mig. Her de seneste ønsker:
a6

Den grå kjole er fin med sine draperinger, og minder lidt om Vanessa Bruno’s udgave, ca. 370 kr. Skindhandsker – det skal man jo desærre snart til at tænke på, ca. 145 kr. Nederdel med perler og pailletter ca. 650 kr. Fin nude blonde skjortekjole ca. 310 kr. Brune wedges med snørrer, som jeg syntes er så cool (og som også vil være helt perfekte til næste sæson, hvor der kommer meget læder i farven tan) ca. 725 kr. (De fås også i sort)

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Temptations

 1. Merete says:

  Det er da også virkelig nogle labre sager. Jeg er vild med både handsker, nederdel og især de skønne støvler. Sjovt lige at møde dig ved Holly G. lagersalg i går, selvom jeg skyndte mig væk fra stedet i et tilfælde af klaustrofobi efter at have været en tur derinde;)

  /Merete

  • admin says:

   Ja det var jo også fuldstændig kaos derinde! Men det har været effektivt for dem, for jeg gik forbi kl. 17 og der var seriøst ti ting tilbage derinde!

 2. Tine says:

  Jeg er helt vild med den grå kjole, den er godt nok fin! :)

  Jeg synes generelt også at topshop har nogle rigtig lækre ting for tiden (ikke at jeg klager).

  Hvilket program bruger du til billedcollager?
  Det har vi problemer med på min og min venindes blog. Billederne bliver meget små – desværre :(

  http://fash-splash.blogspot.com/

  • admin says:

   Ja det er svært ikke at blive fristet når de nye ting kommer på…uha…
   Jeg bruger Photoshop til collager, hvilket program bruger I?
   Normalt kan man vælge billedstørrelse og så vælge hvor stort det færdige skal være…

 3. Louise says:

  Mon der er nogen chance i verden for at man stadig kan skaffe den grå kjole på en eller anden måde?! Mit hjerte hamrer hver gang, jeg ser den, og jeg kan ikke sove om natten. Ved simpelthen ikke hvordan jeg skal klare efteråret uden den!
  Any ideas?? :-S

  • admin says:

   @ Louise: Du kunne måske prøve på Ebay.co.uk, da Topshop jo er engelsk, ellers ved jeg det desværre ikke…

 4. I. Hama says:

  Jeg er så vild med de brune wedges fra topshop med snørre, så ville høre om man på en eller anden måde kan skaffe dem? I want them so bad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>