Rag & Bone SS10

Der er ikke så meget nyt fra Rag & Bone, men meget brugbare og ukomplicerede dele, lige til at hoppe i. En del army-grøn, gråt og et pop af banangul (synes gul allerede har været at spotte flere steder).

ragDer var også nogle meget lækre støvler, jeg gerne ville have fingre i – især det første par. Ellers kan man jo håbe Friis&Co. eller Topshop kommer med noget lignende. Og fine detaljer med lyse sokker i dem.

rag1

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>