Power skuldre

Jeg kastede mig ud i eksperimentet med de store skuldre i går, med denne bluse fra Zara som jeg købte på Mallorca (de har den i Zara nu i DK). Og det gik egentlig meget fint på jobbet, jeg følte mig power agtig og meget moderigtig, men er I klar over hvor sjov jeg må have set ud til og fra arbejde?? Jeg havde en jakke udenpå fordi det var lidt koldt, og så kunne man tænkte at så blev jakken vel også bare lidt Balmain agtig og det var præsis min tanke, MEN jeg lignede jo en der ikke havde en hals, for hele jakken blev løftet op om ørerne på mig, som om der var en bøjle i stadig… det var helt skørt! Tog et halstørklæde på for at skabe illusionen om at jeg trods alt havde en hals, men det gjorde vist ikke noget bedre. Sååå ved ikke helt hvad jeg gør næste gang den skal på….

2d

Zara bluse, F21 jeans, Steve Madden stiletter, Alexis Bittar øreringe

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Power skuldre

  1. Dicte la b says:

    Wow, har du ikke tabt dig? Du ser drøn godt ud :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>