Oprah in Copenhagen

Dagen hvor talkshow dronningen kom til København! Der er nok rimelig delte meninger om hende, men de fleste har nok grædt en enkel tåre til et af hendes følelsesladede programmer.

Det var en skræmmende oplevelse at gå på strøget i København i dag, hvor man blev mødt af kampklædte politibetjente med store maskingeværer over armen, fordi selveste Oprah skulle på strøgtur…. Men hovedpersonen så jeg nu ikke noget til, selvom mit arbejde i dag bød på flere ture frem og tilbage af strøget.

Så jeg har gået pænt langt i dag, men mine nye støvler er helt fantastiske at gå i og jeg tænkt slet ikke over de var høje. Til dem der spurgte til dem da jeg lige havde købt dem, kan jeg fortælle at jeg spottede nogle i vinduet til Brints Sko, til ca. 1600 kr. der ligner dem meget.

Kjole fra H&M, Chanel taske, Over-the-knee støvler købt på Mallorca og guldkæder fra H&M

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Oprah in Copenhagen

 1. lily says:

  Dejligt outfit! :)

  • admin says:

   Mange tak! Hvor sjovt, jeg sad lige og kiggede på jeres fine blog for første gang – inden jeg så din kommentar…

 2. lily says:

  hehe skægt… :) Men tak, :) og jeg har kigget ind her siden aug måned og synes rigtig godt om din… :)

 3. cilled says:

  lækkert, lækkert outfit.
  hvilken størrelse er tasken?

 4. Solbjørg says:

  Hvas hedder modellen på din chanel taske?:-)

 5. Solbjørg says:

  Hvas hedder modellen på din chanel taske?:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>