New York Fashion Week

Så ruller endnu en modeuge, denne gang i New York, rettere betegnet Mercedes-Benz Fashion Week der startede i går og varer helt frem til d. 17/9.

Det kommer jeg nok til at blogge en del om, det er jo altid spændende at se de nye tendenser, og gætte på hvad highstreet kæderne kaster sig over at kopiere (ahem…jeg mener selvfølgelig: bliver inspireret af!)

Jeg har kigget lidt på de nye looks fra Helmut Lang, og fundet et par fine designs. Det minder en del om deres resort kollektion, og er meget monokromt, med sort/hvide print og eneste farvestrejf, er en mørkerød samt blå denim. Da de netop introducerer en denim-fokuseret linje til foråret 2010.

Kollektionen byder på en del harmesbukser (det har vi vist snart set nok af ik?), en del asymmetri, både i tunikaer og kjoler, og så mine favorit dele som er de slaskede jakker og veste (som på første foto)

skmbt_1
Photo: Style.com

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to New York Fashion Week

  1. Anne says:

    Modellen på det sidste billede optræder ret mange gange på http://jakandjil.com/blog/ og http://jakandjil.thepop.com/ .. Ved du hvem det er?

    • admin says:

      Ja hun hedder Ranya Mordanova, men ligner lidt en der hedder Irina Lazareanu, der lige pt. har samme frisure. Det var jeg faktisk lige ved at lave et indlæg om :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>