Missoni SS10

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Missoni er et af mine all time favorite brands, så venter altid spændt på at se deres nye kollektioner, men syntes nu bedre om deres AW09 kollektion end den nye SS10. Den er lidt for lys og strand-agtigt, hvor AW09 har alle de lækre lag-på-lag ting, med lange strik og leggings og tærklæder osv. Men det ændrer nu ikke på, at jeg stadig er vildt med deres mønstre og drømmer om at havet soveværelse fyldt med Missoni tæpper og puder som überstylisten Rachel Zoe!

MissoniPhoto: Style.com

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>