Marc Jacobs SS10

Marc Jacobs mente der manglede individualitet hos mange piger – at alle går i sort og nitter…. hmmm, hvor har han dog det fra??? Så hans nye inspirationskilde har været en tur i teateret, balleten eller operaen – en mere “udklædt” stil, med mange dramatiske dele, lange kjoler, masser af krøs på jakker og kjoler, osv.

Han mikser alt og intet, og gør det til sit helt eget Marc Jacobs univers med militærjakker udenpå volumiøse kjoler, synlige bh’er og korsetter til haremsbukser (1001 nat?), sportig netmateriale brugt til fine jakker osv. osv.

Og læg mærke til håret, med en eller to små stramt snoede knolde OG tilsat…tadada… en kæmpe scrunchie!! Nu bliver Acie pigen glad!

marc

Photo: Style.com

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>