Let på tå

I dag har jeg været ude og løbe!! (dem der kender mig vil vide det er stort…haha) og det der motiverede mig var mine nye Nike ID træningssko, som jeg selv har designet. Er der nogen af jer der har prøvet det? Det var virkelig sjovt, først vælger man model og så farver på alle dele og får helt sin egen sko. Mine skulle selvfølgelig være med grønt på og så med mit navn bagpå, så kan man se hvem det er man bliver overhalet af på løbestien…!

2Skoene var virkelig gode og meget lette, så det var skønt. Bagefter holdt jeg minispa – I ved med duftlys, hårkure, masker, neglepleje og lak osv. Den helt store dulletur… syntes jeg trængte til at slappe helt af oven på en stresset uge, og lang aften i går, hvor det der skulle have været tennisaften selvfølgelig endte med noget festivas istedet…. Så til aften har jeg hygget med film og is i armene på boyf. Herlig weekend – håber I også har nydt jeres!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Let på tå

  1. Johannes says:

    Det var da ret smart…! Friske løbefarver!

    • admin says:

      Ja det syntes jeg også det var, det var ihvertfald sjovt at være kreativ og lave helt son egen sko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>