Ingen Divided Exclusive til mig, MEN…

Jeg havde nu heller ikke noget på ønskelisten, så har ikke været derinde i dag. Men jeg har fået købt lidt andet godt – en lille Chanel-ish jakke fra Zara med quiltet læder. Iihh jeg er så glad for den og jeg er helt vild med Zara’s kollektion i øjeblikket, masser af små chanel inspirerede jakker og strikjakker, lange skønne cardigans og alle de rigtige modetendenser!

Jeg var også forbi COS i går, hvor jeg faldt for denne taupe strik – med sjov facon – men den er ganske fin på, med detaljerne på skuldrene på en lidt anden måde end alle dem med skulderpuder. Derudover har jeg for lidt tid siden købt denne nude nederdel fra Topshop, så er ved at få gjort garderoben efterårsklar – tror jeg skal have pakket sommertøjet væk i weekenden, nu er jeg ved at være klar til efterår.

1234

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ingen Divided Exclusive til mig, MEN…

  1. Millie says:

    Wauv..sikken flot jakke. Den må man da bare eje. COS strikken er også flot og så i den farve.
    må vist en tur i Zara.

  2. Sanne says:

    Den er SÅ lækker jakken og strikken har da det fedeste snit! Gode køb!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>