Houndstooth

Eller Dogtooth, som de så fint hedder – de sort/hvide tern, som tilsyneladende alle designere er blevet enige om er mønsteret her til efterårssæsonen. Jeg fandt jo en lille vintage jakke den anden dag, som jeg syntes var et godt kup. Jeg ved ikke helt hvor meget jeg kommer til at bruge den, så ville ikke lige kaste de store penge efter en McQueen eller Preen ting i mønsteret, selvom de da unægteligt er flottere, men så kan jeg lege lidt med det så længe jeg gidder. (Jeg har åbenbart et eller andet for mønsteret, for det er da ikke første gang jeg blogger om det).

Hvis du også har lyst til at kaste dig ud i mønsteret, er her nogle af mine favoritter i forskellige prislejer.

houndsdogtooth
Fra øverste venster hjørne: Pailletjakke fra Miss Selfridge ca. 1062 kr. Alexander McQueen jakke ca.11000 kr. Supertrash nederdel ca. 510 kr. Peoples Market frakke ca. 850 kr. Body fra Stella McCartney ca. 6375 kr. Frakke fra Dorothy Perkins ca. 595 kr. nederdel fra Preen ca. 3975 kr. Alexander McQueen strømper ca. 575 kr. (har set nogle lignende fra strømpemærket Vogue)

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Houndstooth

 1. City Chic says:

  Det havde jeg ikke lige set komme… hanefjedmønster fremme igen. Den tror jeg lige jeg skal synke en gang eller to inden jeg er klar til at hoppe i mønstret igen :)
  Er jo i bund og grund et klassisk mønster, især i sort/hvid, så det vil være en langtidsholdbar investering. Måske en jakke eller tørklæde … hmm

  Ellers tak for en god blog :)

  • admin says:

   Ja man må sige der var mange designere der var enige om at det var hot… men ja et tørklæde eller måske et par stømper er da en god start :)
   Tak er glad for du kan lide bloggen og held og lykke med din – kan se du er nystartet :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>