Grace Coddington

Jeg fik endelig set “The September Issue”, dokumentaren om Anna Wintour og tilblivelsen af september nummeret af Vogue, i går aftes. Jeg blev dog lidt skuffet over deres påklædning, de var mere fab klædt på i “The Devil wears Prada” end i virkeligheden…øv..

Men hatten af for Grace Coddington, Vogue’s kreative direktør (hende med det store røde hår), der har udholdt at arbejde sammen med Anna Wintour i 20 år!! Og gang på gang se sine smukke serier, blive slagtet af Anna. Det må kræve sin kvinde at holde til det, men måske man vender sig til det. Men hun er ufattelig talentfuld og laver de smukkeste serier, som denne serie “Paris, Je t’aime” i 20′er stil fra Vogue September 2007:

vogue1

vogue2

vogue3

vogue4

vogue5Photo: Steven Meisel

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Grace Coddington

 1. Hald says:

  Fantastisk dejlige billeder…. og ja: Paris, je t’aime!

  • admin says:

   Åh ja Pari, Pari… suk, hvem der bare havde ferie og skulle på en lille tur dertil…

 2. September says:

  Jeg er helt enig med din anmeldelse af filmen. Syntes den var rigtig god, men jeg var faktisk også lidt skuffet over hvordan de gik klædt. Men hvor var Grace dog fantastisk! Elsker også hendes 20′s style shoot.Hun er utrolig dygtig, og man må bestemt respektere hende for at holde Anna ud i så mange år. Hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>