Grønt lys: Børst

Ligesom Charlotte D, har jeg også i den forgangne uge børstet mit hår med den nye Braun Silk Hair Brush hårbørste.

 

Den gør brug af noget der hedder IONTEC-teknologi og derfor er der batteri i børsten og den skal aktiveres med en knap, og så lyser den ellers grønt og udsender en svag lyd – meget Star Wars agtigt… Det den gør, er at udsende ladede partikler ud i håret, der minimerer kruset og statisk hår og gør det mere blødt.

 

Virker den? Nu har jeg ikke så store problemer med statisk hår, men prøvede en medfølgende hue, der gør håret helt elektrisk, og ja det kunne den lægge ned på et øjeblik. Håret blev også ganske blødt af den – måske næsten for blødt og lidt slapt til min smag – jeg er mere til at der er lidt struktur i håret.

 

Men hvis statisk vinterhår er et problem, tror jeg den ville være en god ting at sætte på ønskesedlen. (den koster 449 kr. i stormagasiner og skønhedsbutikker, så det er nok sådan en man ønsker sig)

haircare_19_(1)_(1)[1]Foto: Braun

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>