Etro SS10

Hvor Missoni for mig er toppen af strik, så er Veronica Etro mesteren af print. Deres kjoler og toppe i silke med smukke print, er altså noget helt for sig selv. Det kan godt være det er sådan lidt enten er man til det, eller også kan man ikke fordrage det, men så hører jeg til de første. Det passer måske umiddelbart ikke ind i min stil, der normalt er mere mørk og enkel, men må have en indre gypsy der gerne vil ud. Kjolerne er så utroligt smukke, og ville da være en drøm hvis man fx. skulle til et sommerbryllup.

etro

Photo: Style.com

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Etro SS10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>