Caroline Wozniacki

Den her post ser ved første øjekast måske ikke så mode relateret ud, men syntes det fortjener sin plads når man som Caroline Wozniacki har spillet sig i semi-finalen i US Open. En kamp vi i øvrigt venter på at se, hvis det vejr i US ellers kan bestemme sig.

Men mens vi venter fandt jeg lige disse gamle billeder af Caroline, som jeg har stylet da jeg arbejdede som stylist. Hun var kun 15 år og det var hendes første rigtig billeder, så det var sjovt at få lov til. Hun var enormt sød, men det må være et hårdt liv hun lever, med træning, træning og atter træning, og det at have en far der også er ens manager med hård hånd, kan heller ikke være lige sjovt. Men nu venter der hende da en dejlig slat penge i præmie allerede og hvis hun går videre er det da fantastisk!

caroline

Caroline i Prada kjole – med tennisbolde på! Photo: Kim Vadskær

Det var billeder der skulle bruges til at skaffe sponsor kontakter, og det må man sige er lykkedes for hende. Nu kan hun vimse rundt på tennis banerne iført Adidas by Stella McCartney flæse kjoler.

caroline1Photo: Adidas by Stella McCartney kampagne

I 2007 var jeg selv inde og se finalen i US Open – er du gal, der var mange mennesker! Se blot fotoet herunder, der er også en masse celebs og andet godtfolk inde og se kampen.

us

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Caroline Wozniacki

 1. Sanne says:

  Nej hvor interessant at du har gjort det, og det må have været rigtig spændende at være der selv..til US Open. Får helt lyst til at rejse til NY.

  • admin says:

   Ja det var meget spændende og helt overvældende med alle de mange mennesker! Synd hun ikke vandt…

 2. CA says:

  I enjoy reading your blog every day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>