B’Day

Hmmmm, ja igår var så den dag jeg blev født for alt for mange år siden… burde måske have postet det på selve dagen, men det kunne jeg umuligt nå – da der var planer hele dagen.

Morgenen startede med hygge med min boyf, der havde lavet det store morgenbord. Så var jeg på arbejde hvor jeg blev modtaget som kan ses på billedet herunder – og til frokost havde de arrangeret det vildeste sushi bord man kan forestille sig…mums og jeg fik gave og blev forkælet – det var rigtig sødt af dem!

cSå fik jeg ellers stress da jeg fik fri, for jeg havde selvfølgelig inviteret mine veninder over og skulle lige nå at lave alt maden klar til de kom, og menuen stod på tapas – jeg glemmer altid at det faktisk tager længere tid end en ret, fordi der er så mange små ting man skal lave, men nåede det da lige.

dSå gik der ellers fest i den og fik ikke taget så mange billeder (i hvertfald ikke nogen der kan godkendes til at komme på bloggen… hehe) men fik lige hapset et par billeder af nogle lækre stiletter under bordet… Vi taler Zara, Jimmy Choo og Max Mara.

eTil sidst havde en af mine veninder arrangeret bord til os på A’Porta – så det blev en festlig aften! Tak piger!!

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to B’Day

  1. Hansen says:

    Tillykke Tillykke

  2. Louise says:

    Det ser ud til at have været en god dag – tillykke bagud :)

  3. Stine says:

    Congrats…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>