Alexander Wang SS10

Så kom den uundgåelige! Alexander Wang præsenterede en kollektion fyldt med sportswear, som det kaldes i US, altså mere fritidsbetonet tøj. Den sporty inspiration var et rødt, hvidt og blåt football tema, der kom til udtryk i bl.a. en jakke med bogstavet A på, rød-hvide bluser, atletiske sokker med udklip bagpå og en taske der lignede en punkteret fodbold.

 

“Vi vil designe tøj der er tidsløst og klassisk,” udtalte Wang et par dage før hans show. “Vores pige vil have investment pieces.” De dele var mest at finde blandt overtøjet, der var sammensat af forskellige stoffer som nylon og army canvas og så den lækreste læderjakke i karamelfarvet læder. Jeg havde måske forventet endnu mere fra Wang’s side, men men…

awang

Jeg kan meget godt lide kombinationen af lys khaki/jersey og det karamelfarvede læder (det var også en kombi Vilsbøl de Arce viste til ss10), og så var der masser af fine detaljer, som (igen) sokkerne i støvlerne, snørre lukninger, bluser der krydsede på ryggen, og modellernes uglede fletninger i den ene side.

awang2

Og sidst men ikke mindst de fantastiske støvler!

awang1

Photo: Style.com

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Alexander Wang SS10

  1. Lie says:

    I spent a lot of time reading your blog, it’s awsome

  2. meghan says:

    Your blog is full of interesting articles, thanks for good read

  3. anna says:

    Selvom det er old news, så er Wangs forhold til fletninger nu helt forståeligt. De er smukke :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>