Yesterday

I går havde vi kærestedag, så stop heller med at læse hvis du får nervøse trækninger af ordet… Vi var på Frederiksberg loppemarked, nej købte ikke noget, men skulle hilse på nogle veninder der stod der og så så vi paraden hvor jeg ligeledes kendte nogle der kørte på en af vognene. Derefter gik vi tur i det dejlige vejr i Frederiksberg have, var på kanalrundfart og spiste en masse flødeboller. Om aftenen tog vi hen til Sortedamsdoseringen og mødtes med nogle venner og så Waterfools show med folk der cyklede og kørte på vandet, en flydende seng, ild og fyrværkeri. Lidt café noir agtigt, men flot lavet. Tilsidst tog vi ud og fik driks og dansede. Skøøøøn dag siger jeg bare! Men nok lidt pladderromantisk at høre om…sorry..

aKjole fra Stella McCartney, Miu Miu leggings, DIY halskæde, sandaler fra NY, Botkier taske.

 

Kunne ikke modstå at tage billedet ved musselvæggen, da jeg elsker Royal Copenhagens porcelæn. Min kusine på 20 er uddannet blåmaler, så derfor er det selvfølgelig også noget særligt for mig. Hun har endda været så sød at male noget til mig i grøn (yndlingsfarven) som jeg er vildt glad for.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Yesterday

 1. Karen says:

  Det lyder da bare som en skøn dag! Ih der har du din fine McCartney kjole på – den var desværre væk, da jeg endelig kom ind i Rue Verte og kiggede efter den. Men hold da op hvor den klæder dig :)

  • admin says:

   Øv det var ærgerligt.. men mange tak, er også vildt glad for den. God søndag aften :)

 2. Hald says:

  Synes det lyder som en rigtig dejlig og hyggelig dag! Sådan ville jeg hjertens gerne spendere min lørdag – så ingen grund til at undskylde for det :)
  God fornøjelse med modeugen!
  /Hald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>