Til bal med de kongelige

Første show på Rådhusscenen var Yde’s. Her kom der royalt besøg iform af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, der så med på de smukke festlige kjoler der blev vist frem til klassisk musik. Ole Yde’s kjoler hører til i den mere eksklusive ende, men man har jo lov at drømme. Herunder et par billeder af kjoler, samt af opstillingen på Rådhuset, der var lidt anderledes end det lange runway man oftest ser. Til sidst ses alle fashionistaerne storme ud fra Rådhuset, for at sætte ind i pressebussen, på cyklen eller kaste sig i en taxi og drøne videre til næste show.

yde

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>