The Blue Van & Wrangler

Jeg har meget travlt på arbejde i øjeblikket, men det medvirker jo blot at tiden flyver afsted og at der hele tiden sker noget.

Fx. kom rock gruppen The Blue Van i går, da de skulle bruge noget tøj fra Wrangler. Og inden jeg så mig om stod der 3 langhårede fyre i stribede tangatrusser og prøvede jeans midt i det hele… Det (altså besøget – IKKE tangatrusserne) fik mig til at gå hjem og høre dem på Youtube, da jeg faktisk ikke kendte dem. Men nu er de kommer med på min playlist, her er Man Up som er virkelig god (fandtes kun i live video):

 

 

Jeg er iøvrigt enormt dårlig til at holde mig opdateret på musik fronten – når jeg suser rundt på nettet, er det som regel moderelateret (hvilket jo også indirekte er grunden til at jeg hørte Blue Van).  Men kunne virkelig godt bruge noget ny musik på min Ipod. Er der noget I kan anbefale? Hvad hører i pt?

 

Nu vi også er ved Wrangler, er jeg faldet for denne læderjakke i qviltet skind. Den er sindsyg rå og lækker, men må ikke købe mere denne måned, så må overveje situationen.

Billede 6

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to The Blue Van & Wrangler

 1. Betina says:

  Hej,

  Jeg er fast læser af din blog, og synes den er fantastisk. Samtidig arbejder jeg også på et pladeselskab. og en af mine opgaver der er cross promotion. Og da du arbejder med PR kunne det måske tænkes at vi kunne hjælpe hinanden lidt. Jeg sender en sample cd ud hver anden måned med numre fra alle vores nye udgivelser, og jeg tænkte derfor om du og PR bureauet vil være med på mailinglisten? Hvis du skulle have lyst, kan du sende mig en mail på betina.lundjensen@warnermusic.com
  Det jeg har i tankerne er sådan noget som brug af vores musik til shows, goodiebags, reklamer, i shops m.m. Og så vil du være up to date på musik fra i hvert fald vores pladeselskab. Ellers kan jeg anbefale en CD der hedder Hollywood, Mon Amour. Det er gamle firser klassikere, lavet om i nye versioner. Meget fantastisk.
  http://www.myspace.com/hollywoodmonamour
  Jeg ser frem til at høre fra dig og ta igen for en super blog. :)

  //Betina

 2. Louise says:

  Jeg kender dem godt, syntes de er super fede! Så dem i Tivoli…

 3. Hansen says:

  Jeg hører Beastie Boys – ‘Make Some Noise If You’re With Me lige pt.

 4. Mathas says:

  Prøv at hør Highway Child!! De er også danske, og SUPER gode!!!

 5. LM says:

  Hi,this is really a beautiful jeans,I like the classic jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>