Shopping i Palma

Som altid når man besøger en spansk storby, gik turen forbi Zara hvor der var alt for mange turister og for meget udsagstøj tilbage, men fandt da t-shirten og den sorte bluse med store spidse skuldre. (Den findes også i hvid)
zaraHos Sfera købte jeg leggings med mini croco print og en stak smykker. Det er ikke en butik jeg var bekendt med, men den var lidt Zara agtig, bare billigere og så findes den jo ikke i DK.

sfera

Og så skete det jeg ikke havde regnet med, nemlig at jeg fandt de perfekte overtheknee boots. Jeg havde egentlig ikke tænkt at jeg skulle have nogle, men så var de der bare. Passede perfekt, rimelig pris, gode at gå i og ikke alt for Pretty Woman agtige, så nu må jeg se hvordan der dog skal blive plads til dem i kufferten.

støvle

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Shopping i Palma

 1. camilla says:

  De ligner mine drømme overknees, hvilket mærke er de fra?

 2. Birgit says:

  Jeg kender Sfera fra Barcelona…men var ikke så heldig som dig, men kender flere der handler der. Støvlerne er fine..men de fylder i bagagen ;-)

  • admin says:

   Ja kunne se det er en hel kæde, så den skal jeg helt sikkert tjekke ud en anden gang jeg er i det spanske. Det gik lige med at få plads til dem i kufferten, men havde ikke helt overvejet deres størrelse da jeg købte dem.

 3. Kathrine K says:

  Okay de der støvler er sååååå fantastiske! I’m jealous ;)

  • admin says:

   Taak, er også helt glad og overrasket over at jeg fandt dem! Og så er de gode at gå i….

 4. Pingback: STYLE INTUITION » Blog Archive » Fokus på ben -

 5. Pingback: Lørdag – part 1 | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>