Politisk ukorrekt øl

Femmes Regionales har designet en øl i en parfumelignende emballage og intet mindre end 11,99% alkohol. Med øllen følger også et smykke der er håndsyet i blonde, mink og Swarovski sten. Navnet på øllen er “Drink your sorrows away”!! Den kommer til salg i hele verdenen og herhjemme bliver det butikken Storm der får den.

Billede 1

Det er da et anderledes og opfindsomt arrangement, havde nok ikke lige sat dem sammen med øl normalt, men på den anden side har designere som Baum und Pferdgarten også designet en flaske for CocaCola, så måske vi kommer til at se flere af den slags samarbejder. Jeg vil da gerne bidrage med fx. en Style Intuition is…

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Politisk ukorrekt øl

  1. Sara says:

    Skal gerne være de første til at smage den ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>