Pastel og karamel

Så startede modeugen for alvor, hvor jeg lagde ud med presseshowet i Bella Centeret. Showet var ret kreativt lavet, med en stor bog som udgang, hvor en model vendte en side, hver gang der blev skiftet tema.
Især i et af temaerne fornemmede man en klar inspiration fra tv-serien Gossip Girl, med pastelfarvede tøj til både fyrene og pigerne, der var fine kjoler, rosetter, hårpynt og en kæmpe karamel eller en puddelhund i hånden.
bella

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>