Minimarket

Næste stop på showruten var svenske Minimarket, der viste en humoristisk og frisk kollektion. Her blev farver som orange, rød og mintgrøn mikset og tilsat hjelme i farver eller med simili sten. Især skoene vakte opsigt med deres op til 3 farvekombinationer. Fra de shows jeg har set idag, tør jeg ihvertfald godt love at designerne slet ikke er færdige med wedges eller plateau sko om man vil og dem er jeg jo stor fan af! Iøvrigt havde jeg fornøjelsen af at følges med Camille fra Clamour4Glamour til dette show, da hun og Trine og Rikke fra Presenting havde været oppe på mit arbejde og hilse på og se vores mærker.

minimarket_acc

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>