Mere modeuge…

Jeg tror snart de fleste er ved at være godt mættede med modeuge indslag, og da jeg som nævnt også blogger på Costume i denne uge om selv samme emne, kommer der ikke en slavisk gennemgang af alle shows. Dem vil jeg nok vente med at komme mere ind på, til tøjet bliver aktuelt. Men har lige lidt stemningsbilleder af andet end shows.

Cæcilie

Min veninde Cæcilie, er Pr-koordinator hos Elise Gug og stod for deres intime show i et lokale i deres baggård. Hun havde haft nok at se til, gravid og det hele, men så fantastisk (og forbløffende rolig) ud i sin pudderfarvede kjole, få minutter før showstart.

Elle

Til Spon Diogo’s flotte show sad US Elle’s moderedaktør og stilikon Kate Lanphere igen på forreste række og fulgte opmærksomt med. Jeg syntes det er fantastisk at hun var taget hele vejen til København for at se på scandinavisk design og jeg håber virkelig det får en positiv effekt for designerne. (beklager den ringe billedekvalitet, men kunne ikke li at sidde og blitze hende lige over i hovedet)

Sarah

Hos Munthe plus Simonsen’s flotte show der blev holdt på Rådhuset, mødtes vi med stylisten Sarah Paaschburg og hendes ven Julius (top designer og stylist fra Berlin) der var i festhumør og havde lavet deres egen lille frontrow række – bagerst…

hår

Til Fifth Ave. Shoe Repair showet, var min veninde Monnika Grensteen på som hår- og makeupartist, og det tror jeg ikke har været en nem opgave, da noget af håret havde fået stof i, noget var pakket ind i husholdningsfilm og resten besat med store blomster. Vildt så det ihvertfald ud.

Allan

Og endelig min søde kollega Allan, som jeg tilbragte hele ugen på farten med. Her var vi lige kommet til Christianshavn for at se Jean//Phillip show.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>