Hårprodukter

Nu har jeg efterhånden lovet nogle stykker at vise mine yndlings hårprodukter, så her har I dem. Jeg har prøvet virkelig mange forskellige produkter, men har efterhånden fundet mine favoritter som jeg vender tilbage til. Mit hår er fra naturens side krøllet, så derfor har jeg en del produkter - da der både er til når jeg lader det krølle og når jeg glatter det (hvilket jeg som regel gør).

hårprodukter

Fra venstre: Redken Vinyl Glam – giver håret glans, Alterna White Truffle Shampoo – dyr men dejlig, Trevor Sorbie Curl Form Energizer – spray til krøller, TreSemmé Heat Defence Styling Spray – beskytter håret før føntørrer og fladjern, Redken All Soft hårkur – fantastisk til slidt hår, TreSemmé hårlak – holder på håret uden at gøre det væmmelig stift (TreSemmé er i øvrigt endelig kommet til DK), Avede Dry Remedy Condotioner – til tørt hår, Bumble and Bumble Grooming Creme – giver tekstur i håret, GHD fladjern.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Hårprodukter

 1. Camilla says:

  Jeg bruger selv Redken All Soft Heavy Cream, Vinyl Glam og min elskede pink GHD styler!
  Så turen hedder – en tur i bad og give håret en lækker omgang hårkur. Herefter dupper jeg håret til det er så tørt som muligt, så lader jeg det lufttørre helt tørt.
  Så kaster jeg mig over glattejernet og glatter håret lækkert til det er ensartet. For at tilføre håret et ekstra pift lægger bruger jeg Vinyl Glam eller et andet hårprodukt som tilfører håret glans. Ser bare super godt ud!!
  Jeg er skribent på http://www.hair-blog.dk, så hvis du er vild med hairstyling kan du helt sikkert læse noget yderst brugbart her!

  Jeg læser videre :-) ) Camilla

 2. Pingback: Hårpleje og andet godt

 3. LaBrassBanda says:

  Kender i gademode.dk?

  Der findes også en frisuremode-website i samme dur, det ligner noget http://www.billigvoks.dk står bag – og syntes den ser lovende.

  http://www.frisuregalleri.dk

 4. Carolyn says:

  this one of my best blog i have been to! thanks a lot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>