Fokus på ben

Ud over at skuldre er i fokus denne sæson, må man sige ben også er det. Nogle sæsoner er der ikke de store varitioner i benklæder, men nu er der alt fra ålestramme jeans, haremsbukser, korte nederdele, strømper med perler og sten og ikke mindst overtheknee støvler.

I denne serie fra Tysk Vogue, har jeg forelsket mig lidt i strømperne fra Wolford – de er da for cool og så tænker jeg lidt at jeg skal afprøve noget med hvid kjole til mine nye sorte overtheknee støvler og nogle handsker – det giver en dejlig uskyldig kontrast.

Sidst men ikke mindst er den helt lange længde også fremme, dog i en mere smal silhuet end sidste års flagrende lange kjoler. Og brugt som her med et bælte i taljen får det ens ben til at se virkelig lange ud.

backseam

VG

VG1

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>