Flowy tanks

Uha jeg syntes de er virkelig smukke disse tanktoppe fra Michael Angels, i forskellige lækre materialer som silkejersey, silkeorganza mm. De koster alle ca. 1000 kr. hvilket nok er lidt en stor mundfuld for de fleste, for en top, men de er bare så anderledes end så meget derude og det kan være ret svært at finde toppe der er så originale.

Hvis budgettet tillader det, syntes jeg det ville være et key item, der pifter gevaldigt op i garderoben. Jeg ville nok bruge den enten helt simpelt til stramme jeans og en blazer, eller til en kort nederdel i a-facon, med et stort bælte i taljen og en masse rå armbånd. Men ved ikke engang hvordan jeg skulle vælge, de er alle små kunstværker.

tanks

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>