Dr. Martens vs. Jean Paul Gaultier

gaultier1-thumb-450x338Som om Dr. Martens støvler ikke er cool i sig selv, hvilket alle bloggere stort set kan blive enige om, så viste Jean Paul Gaultier også Dr. Martens støvler på hans AW09 show, i en særlig udgave med cut outs. Ja tak siger jeg, men de kommer desværre ikke til DK, men det skulle ikke undre mig om der ikke er en blogger eller to der kaster sig ud i et DIY forsøg på at eftergøre dem, jeg vil nu selv være tilfreds med de sorte i ruskind med foer i til vinter.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>