Dejlige lune strik

Jeg har fået hjembragt disse to lune strik kjoler/trøjer fra H&M, men er lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal beholde dem. Eller er faktisk nået frem til at den grønne skal returneres (selvom jeg jo elsker den farve) men synes den kradser en lille smule (men er også ret sart på det område, så det er nok bare mig) så hvis der er nogle af jer der ikke har uldforbi kunne den måske være noget.

Den anden er jeg i tvivl om – kan godt li’ de store skuldre og farverne, men er måske mindre vild med det faktum at der er en lille smule guldtråd i – syntes hurtigt det kan se lidt billigt ud. Men på den anden side, med en lækker taske, et par kæder, et par 100 den. strømper og måske de nye overtheknees støvler….?

hm

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dejlige lune strik

  1. Signe says:

    Uh, den grønne ser rigtig fin ud synes jeg. Kan du huske hvad den er lavet af??

  2. Marie says:

    Jeg stod også med den til højre i hænderne, og syntes ligesom dig, at det blev “for meget/cheap” med guldtrådene. Så lod den hænge :-) Synes den grønne er superfin, men kan heller ikke holde uld ud. øv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>