Dag 2

I dag har jeg drønet rundt fra show til show, og det har været ret hektisk at nå det hele, da de jo ligger lige efter hinanden, men ofte i hver sin ende af byen. Og da jeg jo desværre ikke er “rigtig” presse med pressekort, kan man ikke hoppe på pressebussen og min cykel er flad, så jeg har brugt den glamourøse løsning der hedder metro/bus/gåben…. og så en enkelt taxi da jeg ikke orkede at være økonomisk længere…

Jeg startede dagen kl. 10 med at se Dansk Design skole og sluttede kl. 23 med Mads Nørgaard, derimellem var der kun tre timers pause. Jeg skal nok skrive mere om det hele når jeg får lidt tid, i dag kører vi igen samme slags program.

Men i denne uge har jeg også skrevet sammen med min kollega Allan Torp for Costume.dk, så I kan også læse mere derinde. Jeg ved ikke om de har lagt det første op endnu, men smider lige et link når jeg finder det.

2

Temaet for dagens beklædning, må være less is more, og her mener jeg mængden af tøj, da det er så varmt udenfor. Så sprang i Stella McCartney tanktop og F21 nederdel og Jeffrey Campbell wedges.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>