Chanel fan

Da jeg kom hjem fra ferie lå det nye Alt for Damerne og ventede i postkassen, da jeg medvirker i en artikel om Chanel fans. Det er ikke fordi jeg har uendelig mange Chanel ting, men et par stykker har jeg da fået samlet, da de er smukke og tidløse. Så det var det der skete den dag min lejlighed blev omdannet til fotostudie, hvor fotografen brugte mange kræfter på at få smykkerne til at glimte helt rigtigt! Jeg er nu ikke helt glad for billedet af mig selv, men nu er det ligesom trykt… Du kan se resultatet her (tryk på foto for større udgave).

Afd_Maria_1

Afd_Maria_2

This entry was posted in Press and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Chanel fan

 1. Allan says:

  Chanel-o – velkommen hjem!!! God arbejdslyst

 2. Line says:

  Hej Maria, flot artikel! – Og syntes billedet er vildt smukt, det skal du ikke være ked af.
  Jeg ved godt det er et lidt personligt spørgsmål, men jeg kunne godt tænke mig at vide hvor høj du er, og hvor meget du vejer? – Dine proportioner er nemlig gorgeos.

  • admin says:

   Hej Line, det er en af de sødeste kommentar jeg har fået på bloggen, mange mange tak!
   Jeg er 1,70 høj og vejer 55 kg. (men det kan svinge lidt i takt med hvor meget bland-selv slik jeg får fortæret :-) men jeg går ikke så meget op i vægten, så længe jeg bare ved jeg spiser rimelig sundt og får rørt mig)

 3. admin says:

  Tak tak og god rejse! Shop nu ikke for meget ;-)

 4. Pingback: Posens indhold…. | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>