Carrie Bradshaw med store skuldre

I sidste uge var jeg til Zulu sommerbio og så Sex and The City The Movie igen igen, og her bemærkede jeg en kjole, i den scene hvor Carrie viser sit gamle tøj frem for de andre, der så afgør take or toss. Her er hun bl.a. iført en stram rød kjole med store strittende sorte skuldre (ligner faktisk at det kunne være 3 skulderpuder der er syet fast på hver – så det kan jo afprøves).

 

For det første er det lidt sjovt så hurtigt moden skifter, for SATC plejer at være meget fashion forward, men her blev kjolet altså vist frem som noget der var sjovt/grimt og de andre dømmer den kasseret, og det er trods alt ikke så længe siden den film blev lavet.

 

For det andet mindede kjolen mig om noget jeg lige havde set, og det var dette billede af Diane Kruger iført rød Jason Wu kjole med sort skulderpynt – har designeren mon også set SATC?? Og røde kjoler lader til at stjæle billedet i AW moden (hvilket min boyf helt sikkert bliver glad for – hvad er det med mænd og rød??), som her for nyligt hvor Alexa Chung blev set i denne røde Calvin Klein sag, og har hun først har haft det på følger mange trop. Jeg syntes også det ser ret godt ud i hendes kombi med sorte grove accessories.

rød

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Carrie Bradshaw med store skuldre

  1. Camilla says:

    Det er så rigtigt!!! Jeg sad også og så filmen (igen igen) her den anden aften og hæftede mig netop også ved den røde kjole. Detaljerne er jo super aktuelle og mega flotte også… De små straps over barmen kunne jeg dog godt være foruden ;)

    • admin says:

      Ja det er lidt morsomt ik… det er trods alt kun lidt over et år siden den havde premiere. Men hendes walk-in-closet – det gad jeg også godt eje!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>