Barbara I Gongini virtuelt show

Igongini

I søndags holdt designeren Barbara I Gongini virtuelt modeshows, så sad godt placeret i sofaen med kaffe i hånden og loggede ind på hendes side, med koden fra det medfølgende hundetegn, og så showet der var optaget i et tomt parkeringshus. Idéen med et virtuelt show er tænkt som modstykke til de meget ressource tunge, stort opslåede shows mange holder.

BarbaraIGongini 55009_Final

Der var nogle fine læder(?) ting og så er hun jo fantastisk til tyl! Men jeg har jo allerede blogget om min favorit fra AW09, som måske ikke ser ud af meget på billedet, men er i læderagtigt materiale og har et helt specielt snit.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>