Øv ferien er slut

Nu er jeg tilbage i DK igen, efter en skøn tur og jeg føler mig faktisk helt fornyet med energi. Især ovenpå modeugen var det tiltrængt og et dejligt antiklimaks at lade håret krølle hvis det havde lyst og ellers bare fyre det op i en knold. Det gider jeg altså ikke bruge tid på at glatte på ferie. Og tro det eller ej, mine fødder fik sig også en tur i Havaianas (ikke så fashion, men nøj hvor var det rart).

Her kommer lige den sidste ferie collage, håber I har syntes om dem?

Jeg har et eller andet med sommertøj, så det fik jeg lige udlevet og fik brugt den mere farverige side af garderoben dernede. Men efter denne post er jeg klar til at kaste mig over efterårsvarerne og de tungere materialer vi nok snart skal til at iklæde os.

rosa

Top fra H&M, Gina Tricot nederdel, vintage bælte, div. armbånd og Havaianas! – Pucci tørklæde

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Øv ferien er slut

  1. Lisbeth says:

    Skønt med lidt feriestemning til alle os stakler, der har måtte nøjes med det danske sommervejr – eller mangel på samme ;)

    • admin says:

      Håber du kan mærke lidt af varmen fra billederne… 35 grader – kan næsten blive for meget. Men lad os da håbe der kommer bare lidt mere sol herhjemme igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>