Vilsbøl de Arce

Jeg glæder mig rigtig meget til at se Vilsbøl de Arce showet. Designduoen består af Pia Perez de Arce og Prisca Vilsbøl der har arbejdet sammen i 7 år. De lærte hinanden at kende på Københavns Mode og Design skole og i 2002 besluttede de sig for at gøre samarbejdet officielt og startede Vilsbøl de Arce. Et kunst og modefikseret koncept univers, med avantgarde snit. Men selvom det er avantgarde er det stadig meget smukt og brugbart. Se blot på følgende styles fra den nye kollektion:

v1

v2

Udover et del mini-kollektioner, er dette kun Vilsbøl de Arce’s tredje ”fuldblods” kollektion, som bliver præsenteret her i næste uge.

De er også én ud af fem specielt udvalgte københavnske modemærker, der under designugen i slutningen af august, er inviteret til at vise deres bud på en mere bæredygtig mode. Her vil de fremvise tre specielt fremstillede kreationer.

Deres kollektion forhandle hos i Vibskov i Krystalgade, Kbh eller på Artrebels.com.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>