Uundværlige Topshop

topshop_fall_09_small_lookbook1.jpg

Topshop’s fall ’09 look book er nu udgivet og jeg kan næsten ikke vente på at al det nye tøj tikker ind på hjemmesiden. Kollektionen er inddelt i fire temaer: Horror Girl (sexy, punk-rock og masser af læder), Manhattan Cocktail (korte og glitrende cocktailkjoler og jakker), Marianne (boho fjer og frynser), og Highland Fling (hyggelig strik og skotsk inspirerede tern). Som sædvanlig er alle looks helt i overensstemmelse med sæsonens runway tendenser. Og det er vel det vi elsker dem for – at vi kan få look-a-likes af de dyre designer varer, til en brøkdel af prisen og derfor have mulighed for at lege med på modevognen, selvom budgettet måske ikke rækker til Balmain.

topshop_fall_09_small_lookbook2.jpg

topshop_fall_09_small_lookbook3.jpg

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>