Timberland + Colette

20090717_timberlandcoletteb_560x375Nu vi er ved støvler, har jeg set at Colette samarbejder med Timberland om en limited-edition linie af deres kendte six-inch work boots. Hvor de almindelige Timberland er rene, med sort læder kant og camelfarvede snørrebånd, kommer Colette’s støvle med blå kant, blå- og hvide snørrer og ordet Colette printet foran. Der er yderligere den væsentlige forskel at Colette’s støvle er slidt på forhånd, for hvilken fashionista har tid til at gå dem til først, så de opnår det rette slidte udseende… smart ik’? Det er lidt det samme som med slidte og hullede jeans, man kan lave det selv eller man kan betale lidt ekstra for at par fra fx. Current/Elliott og så er de klar med det samme.

 

Colette laver kun 40 par støvler (måske de havde ikke tid til at gå flere til??)  — 31 par til mænd og 9 til kvinderne. Hver par koster ca. 1800 kr. og kommer til September. Ville I købe dem? Jeg tror nu godt jeg kunne “nøjes” med den sorte kant hvis det var og så finde et par på ebay til en billig pris…

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Timberland + Colette

 1. Emma says:

  Hm. Jeg kan godt se, at det ser fedt ud, når Anywho-pigerne trækker i sådan et par støvler, men jeg tror simpelthen ikke, at jeg ville kunne ‘rocke’ den trend med overbevisning. Hvornår skulle man få brugt dem, hvad skulle man have på til…Puha, alt for mange spørgsmål! Men kan meget godt lide idéen med lidt maskuline støvler, men ville nok vælge et par mere diskrete biker boots istedet.

  Men ja.. Så sparer jeg da de penge ved at hoppe over den trend! :)

  • admin says:

   Ja har godt set dem i et par, jeg tror heller ikke de ryger hjem på min hylde, havde noget lignende da jeg gik i skole, så kan nok ikke klare dem igen ;)
   HVIS det var, ville jeg nok style dem med noget feminint, på samme måde som med bikerboots til blomstrede kjoler eller shorts og t-shirt.

 2. Paul says:

  Er der nogen der ved hvor man kan købe Timberland snørrebånd i nærheden af Århus – jeg har været i 11 forretninger, hvoraf mange handler med Timberland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>