Tøj til de kære mænd

first-look-alexander-wang-alex-mens-menswear-2

Det er ikke fordi jeg skal til at gøre mig klog på herretøj, men når det kommer fra Alexander Wang, syntes jeg alligevel det fortjener sin plads på bloggen. Jeg har tidligere nævnt at det var på vej, og ja nu er de først billeder fra kollektion her, der kommer i handlen fra d. 1 August.

Det minder en del om hans egen uniform: Tees, tanktops, løse shorts og hættetrøjer. Og selv udtaler han: “Men always look better in just a t-shirt and jeans. So to the “guy who’s fighting his girlfriend for the mirror”: Take note.”

Jeg kan nu også sagtens se min boyf for mig i den stribede tee, og hættetrøjen vil han helt sikkert elske, og så kunne jeg jo stjæle det en gang imellem…

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>