Shopping på svensk

Jeg tror vi fik støvet stort set alle butikker i Malmø igennem, men fandt ikke så meget som jeg havde håbet på. Det er ellers dejligt at den svenske krone er så lav, det svarer jo til 30% rabat på tingene derovre og mange steder var der stadig udsalg, men det var ved at være lidt kedelige restvarer der var tilbage og samtidig var der heller ikke kommet så mange nye varer. Havde bl.a. nogle støvler i tankerne jeg havde regnet med at finde, men de var ikke kommet endnu… Men helt tomhændet kom jeg da ikke derfra, jeg købte følgende:

sorte indkøb1) Helt stramme bukser med “biker” patches på knæene og blankt qviltet stof fra H&M trend (som havde så mange flere styles end herhjemme – snyd).

2) Acne kjole jeg tidligere på ugen overvejede i grå og rødorange, så hang den pludselig der på udsalg i sort. Iøvrigt hang den samme model, også i sort, lige bagved fra den ny kollektion blot i en anelse anderledes stof til fuld pris…

3) Jeans leggings i sort fra Veromoda (de samme jeg havde på i blå) de er vist nok til et DIY projekt.

sorte indkøb2Og så til de bedste kup… Støvlerne der var sat ned til 149 svenske kroner… og kæmpe ring med blå sten.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Shopping på svensk

 1. Maria says:

  Hvor købte du støvlerne i Malmø? Jeg regner nemlig med at tage til Malmø og lure på butikker en af de kommende dage, og de støvler er da bare et fund for de penge!

  /Maria

  • admin says:

   De er såmænd fra Din Sko (men havde da kostet 500 DKK) – de havde mange sko/støvler på udsalg! Det var der iøvrigt mange steder – bl.a hos Veromoda hvor nogle af de nye varer herhjemme var nedsat derovre. Og så var H&M trend fyldt med ting der ikke er til at opdrive herhjemme… så god shopping :-)

 2. Maria says:

  Åhh tak for info. Glæder mig endnu mere nu!

  /Maria

 3. Pingback: STYLE INTUITION » Blog Archive -

 4. Pingback: | STYLE INTUITION

 5. Pingback: Lørdagens udbytte | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>