Perleplus

Fik i går en pressemeddelelse omkring denne smarte hjemmeside Perleplus.dk, som jeg syntes jeg ville dele med jer. Her kan dem med forkærlighed for DIY projekter slå sig løs i at lave smykker selv, da man kan købe alle dele løst og så sammensætte øreringe, armbånd osv. efter egen fantasi. Der er også vist nogle idéer hvis man mangler lidt inspiration til at komme i gang. Hvis man kigger under kategorien vedhæng, er der også en del fine sager, der kan bruges som de er i en lædersnor eller kæde hvis man er udstyret med ti tommelfingre og syntes det bliver lidt svært ellers.

smykkerSource: Holm & Bertung

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>